Vacatures

Heeft deze vacature jouw interesse?

Neem contact met mij op, ik vertel je graag meer!

Reageer op deze job

  Type de volgende code over: captcha

  Vacature omschrijving

   

   

  Bij Morrenhof-Jansen Installatiebedrijven kom je terecht in een warm bad, er staan ruim 325 medewerkers klaar om jou te verwelkomen. Met meerdere vestigingen in hebben wij een dekkend werkgebied in Oost-Nederland. Zo zijn wij altijd bij onze klanten in de buurt. Door samen te werken, te innoveren en open te staan voor de mening van ons personeel zijn wij een vooruitstrevend installatiebedrijf. Al meer dan 40 jaar werken wij voor particuliere én zakelijke klanten. Van nieuwbouw-, renovatie-, utiliteits- tot agrarische projecten. Korte lijnen, efficiënt, inventief, betrokken, kwaliteit en maatwerkoplossingen zijn woorden die ons omschrijven. Dit alles doen wij met elkaar in een informele, toegankelijke sfeer. Want ‘schik op het werk’ is ook belangrijk.

   

  Wij bieden jou:

  Bij ons krijg je een fulltime dienstverband. Wat inhoudt dat je 40 uur per week werkt in een leuke functie met nóg leukere collega’s! Bovenop de 25 vrije dagen die je standaard krijgt bouw je 13 extra dagen per jaar op. Wanneer je in de installatiebranche komt werken betaal je 46,3% aan premie voor jouw pensioenopbouw. Dit houdt in dat wij als werkgever 53,7% voor jou betalen, mooi meegenomen toch!? Kennis beschouwen wij als gereedschap en deze moet dus top zijn. Je krijgt daarom volop ontwikkelmogelijkheden. Wij hebben onze eigen MJ-app en daar zijn we toch best trots op! Met een druk op de knop lees je het laatste interne nieuws. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers gezond blijven, daarom hebben wij onze eigen MJ-sportkledinglijn. Ga jij voor de gave hoodie met sweatpants of kies je voor de gestroomlijnde wielerkleding? Werkplezier is iets wat we bij Morrenhof-Jansen erg belangrijk vinden. Waar hard gewerkt wordt moet ook ontspannen worden. Dit doen we met uitjes, spontane acties, samen eten en drinken.

   

  Servicetechnicus

  Wil je graag een bijdrage leveren aan de groei en het verder professionaliseren van onze serviceafdeling? Zie jij graag dat jouw goede ideeën werkelijkheid worden? Houd je van complexiteit en ga jij geen uitdaging uit de weg?

   

  Word dan onze Servicetechnicus!

   

  Jouw rol

  Als servicetechnicus ligt jouw verantwoordelijkheid bij het oplossen van (complexe) storingen aan zowel elektrotechnische- als werktuigkundige installaties in de utiliteit. Je gaat geen uitdaging uit de weg, neemt het voortouw en streeft altijd naar de beste oplossing. Of het nou gaat om elektrotechnische installaties of werktuigkundige, jij pakt het met beide handen aan. Naast het oplossen van storingen heb jij ook installaties van onze opdrachtgevers in beheer en onderhoud. Jouw kennis is breed en dat zorgt ervoor dat jij de juiste oplossing weet. Mocht dit een keer niet het geval zijn, dan schroom je niet om om je heen te vragen en op onderzoek uit te gaan. Jij weet hoe je aan de kennis komt. Als servicetechnicus lever jij het totaalpakket. Dit houdt in dat je naast technische kennis ook weet hoe het administratieve onderdeel van het vak in elkaar zit. Je zorgt dan ook voor een adequate administratie en brengt rapportages uit. Je werkt veel samen met de (junior) contractbeheerder.

  Wij vragen van jou

  Je hebt bij voorkeur een Technicus service en onderhoud en/of servicetechnicus (niveau 4) afgerond, het is een pre wanneer je een MIT-opleiding hebt afgerond. Deze heb je verrijkt met een rijk scala aan relevante aanvullende cursussen. Een aantal jaar ervaring in een soortgelijke functie is een pre. Je communiceert makkelijk en de Nederlandse taal beheers je volledig. Door jouw geduldige, klantvriendelijke en collegiale instelling weet je klanten, leveranciers en collega’s op de juiste manier te benaderen. Verder ben je gemotiveerd en flexibel.

  Kortom

  • Ervaring in een soortgelijke functie
  • Communiceert makkelijk
  • Volledige beheersing van de Nederlandse taal
  • Geduldige, klantvriendelijke en collegiale instelling
  • Gemotiveerd en flexibel
  • Afgeronde opleiding tot servicetechnicus of servicemonteur en bereid om opgeleid te worden tot een vakbekwame servicetechnicus

  Ter info: binnen onze vestiging in Dalfsen is de grootste behoefte aan jou, maar er zijn ook volop carrièrekansen binnen onze andere vestigingen, zoals Vriezenveen en Gramsbergen.

   

  Interesse?

  Mail jouw cv en beknopte motivatie naar info@selectsupport.nl

  Wil je eerst meer weten over de functie? Bel of WhatsApp naar Aschwin Rohring, via 06-41959939.

  Select Support ondersteunt Morrenhof-Jansen exclusief tijdens deze werving- en selectieprocedure.

  Lees meer >> Lees minder <<
  Salaris: € 3.200 - 4.000,-
  Branche: Installatietechniek
  Vereist: MBO/MBO+
  Functie: Servicetechnicus
  Aantal uren: Fulltime