FAQ

De meest gestelde vragen in één overzicht beantwoord

Welkom op onze website. Wellicht zit je met vragen. Hieronder vind je misschien jouw antwoord(en).

Zo niet, vragen wij je vriendelijk contact met ons op te nemen. 

 

Voor welke diensten kan ik als organisatie terecht bij Select Support

Select Support biedt de volgende diensten richting haar relaties:

 

No Cure Low Pay - verzorging van de werving- en selectieprocedure op basis van exclusiviteit, tegen een beneden marktconforme start-fee bij opdracht en eind-fee bij bemiddeling. 

Flex Select - op maat ondersteuning, zoals o.a. inhouse recruitment, opstellen van functieprofielen en headhunting.

Intake Select - introductie van vooraf gescreende en gesproken kandidaten. 

 

Detacheren of uitzending via jullie mogelijk?

Select Support is een werving- en selectiebureau. In basis zenden wij (dus) niet uit en/of detacheren wij ook niet.

 

Wel zijn er andere constructies mogelijk, bijvoorbeeld als u voor een interim opdracht een zzp-er wenst in te zetten. 

Zijn er kosten verbonden aan jullie dienstverlening?

Het antwoord is 'nee'. Een gesprek met ons is geheel vrijblijvend en indien wij jou bemiddelen richting een dienstverband bij onze relatie, vindt er een verrekening plaats tussen onze relatie en ons. Er staat jou dus niets in de weg om het gesprek met ons aan te gaan!

Wat is jullie toegevoegde waarde voor mij als sollicitant?

In eerste instantie gaan wij graag een persoonlijk gesprek met je aan om te bepalen waar jouw kennis, ervaring, interesses en ambities liggen. Wij sparren graag met je, dit is voor jou ook verhelderend. Op basis hiervan kijken we samen, in goede afstemming, welke relaties binnen ons goede (regionale) netwerk interessant voor jou kunnen zijn. Tijdens deze vervolgacties trekken wij samen met je op, om idealiter tot de juiste match voor je te komen.

Hoe kunnen wij als organisatie een vacature onder de aandacht brengen?

Indien u uw vacature(s) met ons wilt bespreken, kunt u ons hiervoor telefonisch benaderen of per email. Wij reageren dan direct en stemmen een en ander dan met u af. Idealiter komen wij graag persoonlijk bij u langs op korte termijn voor een gedegen inventarisatie van de vacature(s) en juist beeld van uw organisatie. Alles voor een optimaal eindresultaat!

Wat houdt werving en selectie in?

Werving en Selectie is niets anders dan het selectieproces rond het vinden, selecteren en aanstellen van een geschikte kandidaat voor een vaste baan. De kandidaat treedt dus rechtstreeks in dienst bij onze relatie.

Kunt u ons intern ondersteunen op het gebied van werving en selectie?

Dat is zeker mogelijk. Wij zijn hiervoor dan idealiter binnen uw organisatie actief en treden dan naar buiten als uw recruitment professional. Het is gebruikelijk om deze dienst in te zetten op basis van een all-in uurtarief. Vooraf wordt er dan een afspraak gemaakt wat betreft het aantal vaste declarabele uren per week en periode. Wij kunnen u hierover alles vertellen in een persoonlijk gesprek.