Vacatures

Heeft deze vacature jouw interesse?

Neem contact met mij op, ik vertel je graag meer!

Reageer op deze job

  Type de volgende code over: captcha

  Vacature omschrijving

   

  Bij Morrenhof-Jansen Installatiebedrijven kom je terecht in een warm bad, er staan ruim 400 medewerkers klaar om jou te verwelkomen. Met vestigingen in Dalfsen, Gramsbergen , Vriezenveen, Enschede en Ijsselmuiden hebben zij een dekkend werkgebied in Oost-Nederland. Zo zijn zij altijd bij haar klanten in de buurt. Door samen te werken, te innoveren en open te staan voor de mening van haar personeel zijn zij een vooruitstrevend installatiebedrijf. Al meer dan 40 jaar werken zij voor particuliere én zakelijke klanten. Van nieuwbouw-, renovatie-, utiliteits- tot agrarische projecten. Korte lijnen, efficiënt, inventief, betrokken, kwaliteit en maatwerkoplossingen zijn woorden die Morrenhof-Jansen omschrijven. Dit alles doen zij met elkaar in een informele, toegankelijke sfeer. Want ‘schik op het werk’ is ook belangrijk.

   

   

  Projectleider W-installaties

  Wil jij binnen- en buitendienst combineren in 1 functie? Sta jij altijd klaar voor klanten en collega’s en wil je werken aan diverse projecten? Dan komen wij graag met jou in contact!

  Voor de gekwalificeerde monteurs van Morrenhof-Jansen zijn wij op zoek naar een projectleider.

   

  Jouw rol

  De leiding pakken en houden dat doe jij het liefst. Je staat je mannetje en bent niet bang om een discussie te voeren maar hierbij houd je rekening met alle belangen. Het is namelijk jouw taak om alles onder controle te houden en de werkzaamheden zo te begeleiden dat de klant tevreden is. Je begeleidt het hele project op het gebied van werktuigbouwkunde. Daarbij adviseer je klanten, maak je kostprijsberekeningen en stel je offertes op. Samenwerken kun je goed, je doet het bij Morrenhof-Jansen niet alleen! Je werkt veel samen met jouw monteurs maar ook met de projectleiders op het gebied van elektrotechniek en klimaattechniek. Tijdens de dagelijkse, technische werkzaamheden houd jij je ook bezig met het functioneren en het ontwikkelen van jouw medewerkers. Elke donderdag houd je samen met alle projectleiders een planningsoverleg. Tijdens dit overleg plan je naar welk mooi en uitdagend utiliteitspand jouw monteurs heen gaan. Wordt het een complex van 90 appartementen of een enorme hal met de nieuwste technieken?

   

  Wat breng je mee

  Je hebt een werktuigkundige opleiding afgerond op niveau 4. Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als projectleider in de werktuigbouwkunde, een bak aan ervaring dus! Je bent in bezit van een VOL VCA-certificaat of bereid deze op kosten van Morrenhof-Jansen te behalen. Met een positieve, flexibele en klantgerichte instelling zorg je ervoor dat elk project uitgroeit tot een succes. Je bent collegiaal, staat voor iedereen klaar en brengt een goede dosis humor mee. Communiceren is voor jou geen probleem en je beheerst de Nederlandse taal uitmuntend. Je bent in bezit van een B-rijbewijs en krijgt de mogelijkheid om dit uit te breiden naar een BE-rijbewijs!

   

  Wat biedt Morrenhof-Jansen

  Bij Morrenhof-Jansen krijg je een fulltime dienstverband. Wat inhoudt dat je 40 uur per week werkt in een leuke functie met nòg leukere collega’s! Een functie van 32 uur behoort ook tot de mogelijkheden. Bovenop de 25 vrije dagen die je standaard krijgt bouw je 13 extra dagen per jaar op. Wanneer je in de installatiebranche komt werken betaal je 46,3% aan premie voor jouw pensioensopbouw. Dit houdt in dat Morrenhof-Jansen 53,7% voor jou betaalt, mooi meegenomen toch!? Kennis beschouwen zij als gereedschap en deze moet dus top zijn. Je krijgt daarom volop ontwikkelmogelijkheden. Zij hebben een eigen MJ-app en daar zijn ze toch trots op! Met een druk op de knop lees je het laatste interne nieuws. Zij vinden het belangrijk dat haar medewerkers gezond blijven, daarom hebben zij een eigen MJ-sportkledinglijn. Ga jij voor de gave hoodie met sweatpants of kies je voor de gestroomlijnde wielerkleding? Werkplezier is iets wat ze bij Morrenhof-Jansen erg belangrijk vinden. Waar hard gewerkt wordt moet ook ontspannen worden. Dit doen ze met uitjes, spontane acties, samen eten èn drinken.

   

  Select Support ondersteunt Morrenhof-Jansen tijdens deze werving- en selectieprocedure.

   

  Lees meer >> Lees minder <<
  Salaris: Marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
  Branche: Installatietechniek
  Vereist: Mbo/mbo+
  Functie: Projectleider W-installaties
  Aantal uren: 32-40 uur