Vacatures

Heeft deze vacature jouw interesse?

Neem contact met mij op, ik vertel je graag meer!

Reageer op deze job

  Type de volgende code over: captcha

  Vacature omschrijving

   

  Otterman Techniek B.V., bestaat uit ruim 80 medewerkers. Zij zijn een veelzijdige systeemintegrator op het gebied van elektrotechniek, werktuigbouwkunde, industriële installaties, ICT en meet- en regeltechniek. Hun ‘techniek van morgen’ biedt klanten een comfortabel, veilig en duurzaam werk- en woonklimaat. Als Projectleider bij Otterman Techniek kom je te werken binnen een veelzijdige organisatie met oog voor de toekomst. En dankzij de samenwerking met moederorganisatie Morrenhof-Jansen installatiebedrijven krijg je altijd de kans om door te groeien! Per 2022 hebben zij namelijk de krachten met Morrenhof-Jansen gebundeld.

   

  Morrenhof-Jansen

  Morrenhof-Jansen is net als Otterman een familiebedrijf en een gerenommeerd installatiebedrijf. Als totaalinstallateur zijn ze onder andere gespecialiseerd in woningbouw, villabouw, utiliteitsbouw, duurzame energie, renovatie en onderhoud. De afgelopen jaren is de Morrenhof-Jansen familie behoorlijk gegroeid. Ze vallen inmiddels onder één van de middelgrote partijen in de installatietechnische markt. Dit houdt in dat er inmiddels ruim 400 medewerkers werkzaam zijn. De familie wordt dus steeds groter! Bij deze collega’s staat een informele en toegankelijke sfeer voorop. Want ‘schik op het werk’ vinden zij heel belangrijk! Zij zien ernaar uit om je te mogen verwelkomen in deze familie!

  Projectleider

  Als projectleider draai jij jouw hand niet om voor het succesvol realiseren van de projecten in de renovatie. Jij bent bij deze projecten de organisator, wil graag de problemen voor zijn en hebt er plezier in om het projectteam en de bijbehorende bouwplanning aan te sturen. Daarnaast vind jij het leuk om regelmatig een bezoek te brengen aan jouw projecten, de voortgang te bespreken met jouw collega’s of opdrachtgever.

  Klinkt dit goed voor je? Lees dan snel verder en word lid van de Otterman familie!

   

  Jouw rol

  De leiding pakken en houden; dat doe jij het liefst. Je staat je mannetje, durft beslissingen te nemen en hierbij houd je rekening met alle belangen. Het is namelijk jouw taak om alles onder controle te houden en de werkzaamheden zo te begeleiden dat de klant tevreden is. Je begeleidt het hele project. Daarbij adviseer je klanten, maak je kostprijsberekeningen en stel je offertes op. Samenwerken kun je goed, je doet het bij ons namelijk niet alleen! Je gaat veel samenwerken met jouw monteurs, maar hebt ook veel contact met jouw werkvoorbereider en bedrijfsleider. Tijdens je dagelijkse technische werkzaamheden ben jij verantwoordelijk voor de planning van jouw team. Ook houd jij je bezig met het functioneren van jouw medewerkers. Je bent betrokken bij je team en voert jaarlijks een functioneringsgesprek met jouw monteurs.

   

  Wat breng je mee

  Je hebt een technische opleiding afgerond op niveau 4 en bij voorkeur een MIT- of HIT-opleiding. Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als projectleider, een bak aan ervaring dus! Je bent in het bezit van een VOL VCA-certificaat of bent bereid deze op onze kosten te behalen. Met een positieve, flexibele en klantgerichte instelling zorg je ervoor dat elk project uitgroeit tot een succes. Je bent collegiaal, staat voor iedereen klaar en brengt een goede dosis humor mee. Communiceren is voor jou geen probleem en je beheerst de Nederlandse taal uitmuntend. Je bent in het bezit van een B-rijbewijs en krijgt bij ons de mogelijkheid om dit uit te breiden naar een BE-rijbewijs!

   

  Otterman biedt jou

  Bij Otterman krijg je een fulltime dienstverband. Wat inhoudt dat je 40 uur per week werkt in een leuke functie met nòg leukere collega’s! Bovenop de 25 vrije dagen die je standaard krijgt bouw je 13 extra dagen per jaar op. Wanneer je in de installatiebranche komt werken betaal je 46,3% aan premie voor jouw pensioensopbouw. Dit houdt in dat Otterman als werkgever 53,7% voor jou betaalt, mooi meegenomen toch!? Kennis beschouwen zij als gereedschap en deze moet dus top zijn. Je krijgt daarom volop ontwikkelmogelijkheden. Zij hebben hun eigen app en daar zijn ze toch best trots op! Met één druk op de knop lees je het laatste interne nieuws. Zij vinden het belangrijk dat haar medewerkers gezond blijven en daarom hebben zij hun eigen sportkledinglijn. Ga jij voor de gave hoodie met sweatpants of kies je voor de gestroomlijnde wielerkleding? Werkplezier is iets wat ze bij Otterman erg belangrijk vinden. Waar hard gewerkt wordt moet ook ontspannen worden. Dit doen ze regelmatig met uitjesspontane actiessamen eten èn drinken.

   

  Select Support ondersteunt Morrenhof-Jansen exclusief tijdens deze werving- en selectieprocedure.

  Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

   

   

   

  Lees meer >> Lees minder <<
  Salaris: Marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
  Branche: Installatietechniek
  Vereist: MBO/MBO+
  Functie: Projectleider
  Aantal uren: 32-40 uur