Vacatures

Heeft deze vacature jouw interesse?

Neem contact met mij op, ik vertel je graag meer!

Reageer op deze job

  Type de volgende code over: captcha

  Vacature omschrijving

   

  Rollepaal is de specialist in het ontwerpen, fabriceren en installeren van extrusie lijnen voor de productie van kunststofbuizen voor de internationaal meest toonaangevende producenten. Hierbij worden duurzame, innovatieve en kostenbesparende oplossingen ontwikkeld. De projecten variëren van het leveren van losse machines tot aan het samenstellen van complete productielijnen, inclusief service en onderhoud. Haar pijpextrusietechnologie minimaliseert grondstof verbruik en draagt wereldwijd bij aan toegang tot schoon water en sanitaire voorzieningen.De machines van Rollepaal onderscheiden zich internationaal door hun hoogwaardige besturing.

  Rollepaal werkt met ongeveer 90 werknemers vanuit Dedemsvaart, maar het werkgebied is wereldwijd en exporteert haar producten naar meer dan 100 landen. Naast het hoofdkantoor en productielocatie in Nederland zijn er vestigingen in de USA en India.

  Rollepaal biedt

  Een uitdagende en brede functie, met vrijheid om initiatieven te nemen en jezelf te blijven ontwikkelen. Naast het bedenken en uitvoeren van creatieve en optimale oplossingen wordt er veel waarde gehecht aan een plezierige en goede werksfeer. Daarom zorgt Rollepaal ervoor dat het primaire en secundaire arbeidsvoorwaardenpakket hierop aansluit. Dit bestaat o.a. uit 27 vakantiedagen, 13 ATV dagen en een reiskostenvergoeding. Het betreft hierbij een direct dienstverband bij Rollepaal.

   

  Mechanical Engineer

  Als Mechanical Engineer ben je samen met je collega’s bezig met de ontwikkeling van bestaande en nieuwe machines ten behoeve van klantopdrachten.

   

  Jouw rol

  Als Mechanical Engineer ga je aan het werk met het uitwerken in samenstellingen, werktekeningen, stuklijsten en waar nodig instructies. Dit op basis van de klant specifieke wensen. Je bent hierbij kritisch op de huidige machine ontwerpen en doet voorstellen voor verbetering. Je denkt mee in het opsporen van oplossingen voor de klant en hoe opdrachten beter, goedkoper én vooral ook slimmer uitgevoerd kunnen worden.

  Je hebt regelmatig contact met de projectmanager over afstemming van projectvoortgang, realisatie en risico’s van jouw project. Waar nodig bied je ondersteuning aan het assemblage team en zorg je voor afstemming over de tekeningen en het oplossen van problemen.

  Samen met het team Engineering ondersteun je jouw collega’s om inrichting en werkwijze met elkaar af te stemmen op de groei en verdere professionalisering van de organisatie.

   

  Wat breng je mee

  • Je beschikt over een afgeronde hbo-opleiding, of aantoonbaar hbo-niveau door verkregen ervaring, in de richting van Werktuigbouwkunde;
  • Aantoonbare meerjarige ervaring met moderne wijzen van engineering en procesbeheersing;
  • Natuurlijke drive om constant te verbeteren en mee te denken aan de technische ontwikkelingen;
  • Creatief, opbouwend kritisch, maar ook gezond eigenwijs
  • Je houdt van interactie met de mensen en stelt feedback op prijs
  • Je bent ondernemend en kan goed schakelen tussen verschillende projecten
  • Je bent resultaatgericht, zelfstandig, proactief en probleemoplossend;
  • Je hebt ruime kennis en ervaring met 3D CAD (Creo), PDM Windchill en ERP systemen.

   

  Interesse?

  Mail jouw cv en beknopte motivatie naar info@selectsupport.nl , t.a.v. Aschwin Rohring.

  Select Support ondersteunt Rollepaal m.b.t. de zoektocht voor deze vacante positie.

  Bij bemiddeling treed je direct in loondienst bij Rollepaal!

   

  Lees meer >> Lees minder <<
  Salaris: Marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
  Branche: Techniek
  Vereist: Hbo/hbo+
  Functie: Mechanical Engineer
  Aantal uren: 32-40 uur