Gratis adviesgesprek

  • Home > Gratis adviesgesprek
sd

Recruitment

Recruitment is een vak en vereist een continue focus. Als organisatie bent u dagelijks bezig met bredere Human Resource activiteiten, met de gewenste prioriteit. Ook bent u waarschijnlijk druk bezig met het binden en boeien van uw eigen medewerkers. Hoe prettig is het dan wanneer u ondersteund wordt in uw recruitment activiteiten om nieuwe collega’s aan te trekken?

Wij sparren er graag met u over!

sd

Werving & selectie

Als organisatie bent u elke dag bezig met uw core-business, zoals wij dat ook zijn. Het werven van personeel vereist veel ervaring en kennis van de actuele arbeidsmarkt. Weten waar en op welke manier potentiële nieuwe medewerkers voor uw organisatie te vinden zijn. Eenmaal gevonden is het erg belangrijk om deze potentiële medewerkers goed te screenen in relatie tot uw organisatie(cultuur).

Wij kunnen ons voorstellen dat u niet elke dag bezig bent met deze activiteiten en daarom dit specialisme graag neerlegt bij een professionele partij.

Select Support kan uw regionale partner zijn!

 

Dienstverlening Select Support

Organisaties adviseren en ondersteunen bij werving- en selectie activiteiten, ook in-house. Dit kan (o.a.) nodig zijn indien uw organisatie niet voldoende capaciteit heeft, de specifieke (markt) kennis ontbreekt of anders.

Vraag een gratis adviesgesprek aan

    Type de volgende code over: captcha