Vacatures

Heeft deze vacature jouw interesse?

Neem contact met mij op, ik vertel je graag meer!

Reageer op deze job

  Type de volgende code over: captcha

  Vacature omschrijving

  Electromach, onderdeel van de R. STAHL Technology Group, is een internationaal bedrijf dat oplossingen ontwikkelt en verkoopt op het gebied van explosieveiligheid. In de afgelopen jaren zijn zij als toonaangevende producent en handelsmaatschappij van explosie-veilige besturingssystemen en oplossingen steeds verder gegroeid. Haar oplossingen en producten worden toegepast in omgevingen waar veiligheid essentieel is en waar gas- en/of stofontploffingsgevaar dreigt. Meer specifiek betreft het duurzame toepassingen in de farmaceutische, (petro)chemische en de olie- en gasindustrie. Werkend bij Electromach maak je het verschil in de veiligheid van anderen.
  Als Electromach leveren ze wereldwijd producten en diensten met een focus op de landen in Europa, het Midden- en Verre Oosten, Amerika, Brazilië, Japan en Korea. Op de locatie in Hengelo (O) werken circa 160 medewerkers en met dit gemotiveerde team zijn ze continue bezig om de wereld van morgen te bedienen. Innovatie, procesoptimalisatie en klantgerichtheid staan daarbij centraal. Om deze klant- en servicegerichte benadering meer vorm te geven en om de processen beter in te richten en de slaagkans van haar orders nog verder te vergroten, zijn we voor Electromach op zoek naar een gemotiveerde Electrical Engineer

  Electromach biedt

  • 
Goede werkomgeving bij een stabiele en groeiende organisatie;
  • Een prima salaris;
  • Uitstekende studie- en doorgroeimogelijkheden;
  • Flexibele werk- en pauzetijden;
  • Diverse collectieve verzekeringen (o.a. ziektekosten, auto);
  • 27 vakantie- en 13 ATV-dagen per jaar.
  Electrical Engineer

  Je primaire taak bestaat uit het technisch uitwerken van besturingssystemen, verdeelborden en klemmenkasten in explosieveilige uitvoering. Daarbij richt jouw verantwoordelijkheid zich met name op de techniek en het afstemmen van het ontwerp met de klant. Hierbij interpreteer je de klant- en projectspecificaties en zet deze om in een materiaalselectie en ontwerpvoorstel.
 Het betreft het ontwerpen en uitwerken van de gevraagde documenten, zoals aanzicht tekeningen, materiaallijsten, bedradingsschema en overige engineeringsdocumenten. Je bent verantwoordelijk voor de budgetbewaking van de uren van je eigen discipline. Je zorgt ervoor dat het ontwerp op tijd ter goedkeur bij de klant of bij werkvoorbereiding ligt. Indien er sprake is van technische onduidelijkheden bespreek je deze met de klant. Daarbij ben je verantwoordelijk voor de vervaardiging van de documenten (NMR’s = non material requirements). Je werkt nauw samen met de CAD-tekenaars op de afdeling, verkoop, werkvoorbereiding, productie en testkamer. Je bent een kennisdrager binnen organisatie, waarbij deze kennis gevraagd kan worden voor het ondersteunen op andere afdelingen zoals bijvoorbeeld bij offertes of bij de aftersales/service.

  Wat breng je mee

  • Elektrotechnische opleiding op mbo/hbo niveau met enkele jaren relevante werkervaring (energietechniek, regeltechniek);
  • Beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift is een vereiste, kennis van de Duitse taal is een pre;
  • Werkervaring binnen een R&D omgeving is een pre;
  • Goede communicatieve eigenschappen;
  • Collegiaal en bereid tot samenwerking;
  • Goede beheersing MS-Office pakket;
  • Kennis van Engineering Base is een pre.
  Lees meer >> Lees minder <<
  Salaris: Marktconform met uitstekende secundaire voorwaarden
  Branche: Techniek
  Vereist: MBO/HBO
  Functie: Electrical Engineer
  Aantal uren: 32-40 uur