Vacatures

Heeft deze vacature jouw interesse?

Neem contact met mij op, ik vertel je graag meer!

Reageer op deze job

  Type de volgende code over: captcha

  Vacature omschrijving

   

   

  Met haar huisartsenpraktijk vestigingen in Enschede op de Campus van de UT en de Saxion Hogeschool is onze opdrachtgever, de Campus UT Huisartsenpraktijk, er speciaal voor alle studenten en medewerkers van de Universiteit Twente en de Saxion Hogeschool Enschede. Maar ook andere patiënten zijn natuurlijk van harte welkom. Zij richt zich op zowel fysieke alsook mentale medische zorg. De patiënten-portfolio is te kenmerken als meestal jong, multicultureel en hoogopgeleid. Binnen de huisartsenpraktijk werk je dagelijks met twee collega huisartsen, twee physician assistants, vier dokters-assistenten, twee psychologen en een praktijkmanager.

  Waarnemer/HIDHA

  De huisartsenpraktijk is gevestigd in een ultramodern gezondheidscentrum, onder 1 dak met andere ondersteunende- en specialistische diensten, zoals chirurgie, radiologie, gynaecologie, fysiotherapie, diëtiek, seksuologie, reizigersvaccinatie, lab-afname, basis ggz en -sgz, tandheelkunde, mondhygiëne, bedrijfsarts en verslavingszorg.

  De praktijk is gelegen in een unieke bosrijke omgeving en nabij de praktijk is er een kinderopvangfaciliteit. In de pauzes wordt er vaak samen gewandeld en is er een prettige informele samenkomst tijdens een goed verzorgde gezamenlijke lunch.

  Persoonlijk contact tussen huisarts en patiënt is erg belangrijk. Tijdens consulten nemen de actieve professionals daarom alle tijd voor haar patiënten, ook online/virtueel. We bieden in onze praktijk laagdrempelige toegankelijke zorg aan en zien in onze rol ook om de patiënten als klanten te benaderen door onze praktijk verder te ontwikkelen. Onze relatie is continu bezig met het door-ontwikkelen van haar eerste- en anderhalvelijnszorg en vooruitstrevend wat betreft online applicaties. Men werkt met Tetrahis.

  De rol als huisarts is flexibel in te vullen, doorgaans tussen 08.00 en 17.00 uur, in dagdelen (halve dagen). Alle praktijkzaken zijn meestal om 17.00 uur afgerond, ook de visites. Het heeft de voorkeur om opgeteld wekelijks minimaal twee dagen te werken. Kortom, goed te combineren met andere verantwoordelijkheden! De praktijk is zeer geschikt voor startende huisartsen die zich willen oriënteren binnen het huisartsen vak middels een eerste werkplek maar ook voor ervaren huisartsen die nog enkele jaren willen werken in een niet veeleisende werkomgeving.

   

  Jouw rol

  Als Huisarts verzorg je consulten en verricht je eerste medische zorg binnen de patiënten-gemeenschap. Jouw rol kan veeleisend zijn, maar is desondanks belonend en goed gewaardeerd en het geeft je meer kansen om flexibel of parttime te werken dan andere medische specialisaties. Als Huisarts heb je kennis van een brede range van ziekten en diagnoses en behandel je patiënten van alle leeftijden, geslachten en culturele achtergronden.

   

  Gewenste competenties (beknopt)

  • Goede praktische vaardigheden;
  • Vermogen om onder tijdsdruk te acteren;
  • Goede communicatieve vaardigheden, mededogen en goede manieren;
  • Oplossingsgericht en besluitvaardigheid;
  • Een drive om jezelf te blijven ontwikkelen;
  • Detailgericht en administratief sterk;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse- en Engels taal;
  • Gericht op samenwerking, ook Universiteit-breed;
  • Het leuk vinden om studenten te begeleiden naar de titel Huisarts.

   

  Wat biedt Huisartsenpraktijk Campus UT

  Men biedt een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket. Indien gewenst kan men jou ondersteunen bij het vinden van een goed onderkomen in regio Twente en alles waar daarbij komt kijken.

  Er zijn actuele mogelijkheden om in loondienst te komen, maar ook valt er te praten over parttime dienstverband en/of waarneming (ZZP-ers). Mocht je nog bezig zijn om jezelf te specialiseren als Huisarts, kan men jou ook ondersteunen hierin.

  Voor meer informatie verzoeken wij je contact op te nemen met Aschwin Rohring van Select Support (06-41959939).

  Select Support ondersteunt huisartsenpraktijk Campus UT tijdens deze sollicitatieprocedure.

   

  Solliciteren
  Graag ontvangen wij jouw cv en motivatie via info@selectsupport.nl

  Lees meer >> Lees minder <<
  Salaris: Marktconform
  Branche: Medisch
  Vereist: WO
  Functie: Waarnemer/HIDHA
  Aantal uren: Nader af te stremmen